miercuri, 25 februarie 2009

Invitatiile sunt "cartea de vizita" a oricarui eveniment

Printre primele lucruri cu care luam contact la un eveniment este invitatia. La o nunta, invitatia e prima fila de poveste pe care o vor citi apropiatii despre viitorii mire si mireasa. Fiecare cuplu evident ca e diferit si vrea ceva personalizat povestii lor. Asa ca sunt o puzderie de modele care se mai pot retusa in functie de cuplu, multe evident ca nu sunt de la noi din tara :)
Pentru cei clasici se poate schimba invitatia alb-crem cu floricele pe cea alba simpla cu un desen schitat care mi se pare foarte dragut.

Dupa care pentru cuplurile nabadaioase avem optiunea de a se parasuta in invitatia lor. Dar cea mai tare mi se pare cea frantuzeasca cu "un gars et une fille" pe romaneste spus "o fata si un baiat" se casatoresc ! Fara nici un nume gen "Cristina si Mihai, George si Nicoleta ...etc" pur si simplu doua fetze simpatice pe o invitatie super vesela!






Acum pentru fanii filmelor exista varianta chemarii oaspetilor la lansarea prorpiului tau film si invitatia de mai jos e foarte originala si nu cred ca am vazut in Romania inca asa ceva ...sau ..

Pe aceiasi tema e super si ideea sa fie tiparita invitatia pe film fotografic!

Sau mai noile variante de afise de film : Titanic, Matrix sau Mr. and Mrs Smith (foarte reusita ultima combinatie aleasa de o colega de birou!)

Vedere postala, ganditi-va ca pe fata poate fi pusa o poza cu voi ...sau pur si simplu o poza preferata.
Am mai gasit cateva pe tema "agendei", gen save the date la americani. Nu mai gasesc poza dar in afara de cea de mai jos era una care arata chiar ca o fila de agenda! Foarte ingenioasa si asta.

Cartoonish look:

Sau de ce nu punkish. Acum invitatia poate avea orice imagine care va reprezinta pe voi 2, chiar nu mai trebuie sa fie ceva care sa contina in mod obligatoriu auriu sau argintiu pe ea :)

La final ceva romantic care mi-a placut foarte mult! prima e o adunatura de poze care in final fac un ansamblu de o mie de cuvinte si pot spune povestea cuplului sau ceva legat de tema nuntii...se poate lucra mult pe asta. Iar ultima e absoult superba "OUI a la vie !"


Pentru detalii stiti unde sa ma contactati, se pare ca pentru alte nunti gasesc o tona de idei, mai putin pentru a mea :) ! sadic .. uhh ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu