duminică, 1 martie 2009

Invitatii personalizate

Corect, invitatiile personalizate sunt mai greu de realizat, poate putin mai scumpe dar totusi este singurul eveniment la care trebuie sa faceti asa ceva (pe banii vostrii).
Mai jos am ceva special pentru o buna prietena de-a mea care are ca tema a nuntii "buburuzele". Mi s-a parut excelenta ideea, evident de la americani vine ca in perioada asta sunt innebuniti dupa lucurile facute manual. Asta da, posibil si din cauza crizei financiare care acum ii apasa din greu si trebuie sa gaseasca alte modalitati decat cumparatul. Asa ca dragii de ei acum invata sa lipeasca, sa coasa, sa tricoteze cadouri si cadouasa pentru cei dragi caci stim si de mania lor in timul sarbatorilor pentru cadouri.
Oricum ar fi invitatiile de mai jos sunt foarte inspirate si zic eu ca pot fi facute si la noi cu singuranta! Acum depinde de tema nuntii si de cuplu cat de deschis este la astfel de idei.
Totul pleaca de la cuplu si ce elemente au ei definitorii. Incercati sa faceti o lista cu 5 lucruri care va plac amandourura si asta poate fi un punct de plecare pentru o invitatie.
Dupa asta avem cateva puncte de atins:
- hartia - acum pot fi mult mai multe optiuni pe aceasta categorie - hartie simpla sau cu striatii, hartie eco, hartie facuta din elemente naturale ca frunze, pietre, scoici, fundite, fructe, etc si culoarea ei asta in functie de tema
- scrisul - poate fi scris de mana de unul din voi si multiplicat, poate fi desenul unui copil, poate fi embosat sau stantat si poate fi negru pentru invitatiile clasice sau auriu, argintiu pentru ceva mai elegant
- decorul - sau elementul de identitate - am gasit tocmai acum un site de pe care poti cumpara mici chestiutze pe care sa le prinzi de invitatie, ca o mica agrafa sau funda. Altfel poti tipari un mic desen tribal ca e la moda acum sau ca in cele de mai jos prinzi direct o floare sau o funda de invitatie.
Cel mai important este sa nu va chinuiti atat sa faceti o invitatie reusita ca sa nu va bucurati de ea pana la capat. Cea mai importanta este livrarea! Trebuie sa o duceti personal si aveti grija sa faceti invitatii si pentru rudele care nu vin pentru ca intai de toate le va facem placere o amintire de la voi si in al doilea rand sunt cei care trimit darul fara sa vina la party :)

Printre preferatele mele este cea de mai jos dar fara funda neagra mortuara si as pune o funda visinie.

Ceva simplu si elegant :
Romantic si personal :



Un comentariu:

  1. Buna ma intereseaza si mie pretul acestor invitatii.
    Astept raspuns la adresa de email: amy_miha_ela@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere