sâmbătă, 7 martie 2009

Tortul e unul din elementele de identitate

Haideti sa dam Cezarului ce-i al Cezarului si sa ridicati mana toate impatimitele dupa ciocolata!Tortul e ultima "intrare in scena" a serii dar nu trebuie uitata! Totusi sa ne gandim ca odata cu tortul se dau si artificiile si se fac o multime de poze :) de ce sa nu fie spectaculoase ?
In al doilea rand tortul va poate completa tema nuntii de minune atat prin aspect cat si prin gust.
Primele 3 as putea spune ca sunt "designer cakes" foarte aspectuase dar de mireasa gen Paris Hilton care a fost crescuta in puf. Nu sunt sigura ca mirele va aprecia un astfel de tort, poate ultimul din cele 3 este cel mai "digerabil" si care arata foarte bine si poate fi facut cred eu mai usor decat celelelte 2.


In functie de cum veti avea suportul va puteti alege si modelul de tort. Supraetajat sau pe platouri in scara. In ambele variante se pot face mici decoruri.



Cel de mai jos e foarte simpatic numai ca trebuie sa faceti atatea prajiturele cati invitati veti avea. O sa fie un tort inedit dar mai costisitor decat cel clasic pentru trebuie socotita mai multa manopera pentru cofetar si mai multa pierdere de "material".




Acesta e preferatul meu. E foarte vesel si floricelele pot fi artificiale, se gasesc acum flori de tort artificiale care arata excelent acum sa nu cumva la ora aceea din noapte cand se serveste tortul invitatii sa nu atat de turmentati incat sa manance floricelele :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu