marți, 26 aprilie 2011

Accesoriile miresei: poseta

Chiar daca foarte putin functionala, in cazul unei mirese, poseta, este un accesoriu ce nu trebuie uitat. De ce? Pentru ca in ea poate exista un mic kit de urgenta: ruj (o sa pupi foarte multa lume iar in toate pozele va trebui sa arati fresh), ata si ac (rochia fiind lunga este supusa la riscuri multiple), mic parfum (vrei vrea sa mirosi ca o floricica toata seara, chiar si dupa acea traditionala sarba!), pernute de calcaie si leucoplast (atat pentru tine cat si pentru mire), aici mai pot exista cateva elemente precum dresuri, foarfeca mica, aglocalmin ...dar domnisoarele de onoare de asta exista.  

Primul model de mai jos este unul dintre preferate pentru ca este pe culoarea alb dar are acea pana de paun care o innobileaza ( atingi si punctul de pe lista "sa ai ceva albastru"). O sa atrate foarte bine pe masa de la primarie cand semnezi ;).

Modelul vintage este unul super pentru un un costumas de cununie civila pe ivoire sau un corai spre orange ca cel al imprimeului de pe plic.



Modelul cu acest tip de impletitura mi se pare din nou foarte elegant si faptul ca poti avea mai multe culori este excelent caci ii poti lua si nasei sau domnisoarelor de onoare. Le-am gasit pe www.etsy.com iar daca va plac foarte mult sigur fac si livrari in Romania, caci va fi destul de greu sa fie realizate aici.
Am gasit destul de multe plicuri cu flori decorative aplicate pe ele. De aici mi-a venit o idee de a le realiza destul de usor la noi. Si anume daca aveti deja o poseta plic puteti cumpara de pe piata de la targurile vintage flori decorative realizate manual. Puteti gasi numeroase culori si materiale, mai nobile sau nu, si puteti face o combinatie foarte reusita.








Pentru cele care vor maxima eleganta acum se folosesc mult penele pentru decor, iar posetele in acest stil au mare cautare. 


Un comentariu: