marți, 26 aprilie 2011

Pernuta pentru verighete?


Pentru cele care se gandesc la fiecare detaliu al nuntii si vor sa fie totul cat mai special, le spun ca in privinta pernutelor de inele se pot face multe lucruri noi. In functie de tematica nuntii se pot gasi mici elemente care sa faca toti invitatii sa suspine un "aaww ce draguut" chiar si la vederea banalei pernute de verighete.

Acum au apus vremurile pernutei mici din saten decorate cu fundite iar cei mai non-conformisti ajung la niste idei pline de creatvitate, spre deliciul tuturor invitatilor.  Poti porni de la dresarea cainelui familiei, asumandu-ti un risc la fel de mare ca cel de a da in grija unui copil verighetele :). Sau poti discuta cu o florareasa priceputa sa iti fac un "pat de flori" pentru a inlocui pernuta, astfel poti sa o legi de tematica nuntii si sa ai o poveste care se regaseste in toate aspectele marelui eveniment.




 

Daca aveti chiar doi baietei in familie le puteti face cate o pernuta de flori pentru fiecare verigheta si astfel ii integrati pe amandoi in eveniment si se vor simti extrem de importanti!


Un comentariu: