marți, 17 mai 2011

Bijuteriile familiei Middleton pentru nunta regala

Multe mirese suspina acum dupa bijuteriile simple dar pline de eleganta ale lui Kate Middleton. Am cautat niste poze bune cu ele si iata am gasit pe Daily News, sa le putem admira indeaproape, iar cele care au si fonduri suficiente de ce nu, sa le reproduca la un bijutier cunoscut.

Michael si Carole si-au dorit sa ii ofere fiicei lor, acum Ducesa de Cambridge, un cadou de nunta demn de o printesa. Au discutat cu un cunoscut bijutier, Robinson Pelham din Londra ce a tratat comanda regala cu discretie maxima. El s-a inspirat din simbolurile familiei: ghinda si funza de stejar, pe care le remarcam imbinate cu maiestrie in modelul cerceilor. Ei au fost facuti pentru a fi in ton cu tiara ce urma sa o poarte Kate Middleton la nunta.


Robinson Pelham a creat si cerceii purtati de Philippa Middleton, sora lui Kate si domnisoara de onoare. Cerceii ei sunt facuti pe tmatica florala in ton cu discreta coronita purtata de ea in timpul ceremoniei.

Lasand cerceii la o parte comanda familiei Middleton a continut si un set complet de bijuterii pentru mama miresei, Carole Middleton si pentru barbati Pelham a facut doua mici insemne pentru rever, o frunza de stejar si o ghinda, pentru tala miresei, Michael Middleton si respectiv pentru fratele ei, James Middleton.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu