vineri, 6 mai 2011

Micul cavaler de onoare si mica domnisoara de onoare


Pentru ca am vorbit intr-un articol anterior despre pernute pentru inele neconventionale acum o sa continui cu traditia americana a celor denumiti "ring bearer and the flower girl". Americanii au aceasta traditie ca inelele sa sa fie aduse de un baietel din familie iar o fetita sa fie cea care imprastie petale de trandafiri in fata miresei. Acum am vazut ca si la noi s-a adoptat traditia si este destul de simpatica oferind si celor mici un rol important in cadrul nuntii. Dar pentru cele care doresc sa abia baietelul care aduce inelele si tanara domnsioara de onoare ar trebui sa stie si care este rolul fiecaruia pentru a nu face o strutzo-camila din traditia deja cunoscuta.


Baietelul care aduce verighetele
In mod traditional el ar trebui sa fie un baietel intre 4 si 8 ani din familia voastra sau cineva apropiat. Trebuie sa stiti ca are o fire deschisa, sa nu se sperie de multimi sau straini si este responsabil. Nu vreti cu siguranta sa izbucneasca in plans si sa fuga la mama cu inelele voastre sau mai rau sa le piarda. Important este sa isi cunoasca si el atributiile si sa le accepte, astfel se va simti si el o parte importanta a nuntii, insa daca aveti emotii sugestia este sa alegeti pe cineva mai maricel, 7-8 ani, sau daca esti o mireasa perfectionista solutia sigura este cavalerul (oficial) de onoare.

Cateva tehnici de succes indiferent de varsta baiatului este sa ii pozitionati parintii undeva in fata unde ii poate vedea, sa nu i se dea nici un fel de dulciuri in seara precedenta sau in acea dimineata si sa desemnati un cavaler de onoare care sa il abia in grija pentru a il indruma sau a-l duce la baie inainte! de eveniment :)

Ce ar trebui sa poarte micul cavaler de onoare: o replica "mini" a costumului de mire, sau poate fi gasit un costumas pe tematica evenimentului si poate care sa se potriveasca cu cea a domnisoarelor de onoare. Pentru siguranta maxima eu sugerez sa ii alegeti voi tinuta (elegant este sa o faceti voi cadou) si sa nu ii lasati pe parinti sa faca alegerea.

De unde puteti cumpara: modele clasice gasiti mai multe la magazinul Narman , am dat peste un sacou alb cu dungi verticale D&G simpatic dar e fara pantaloni sau un frac clasic la pret foarte bun.




Mica domnisoara de onoare
Aceasta domnisoara va face deliciul invitatilor cand va aparea ca o mica printesa presarand petale in fata miresei. Aceleasi recomandari in alegerea ei le am ca si in cazul mini cavalerului de onoare. De obicei ea ar trebui sa intre in biserica in spatele domnisoarelor de onoare (daca sunt) si in fata miresei ce va intra cu nasul. Daca aveti mai multe fetite in familie puteti sa alegeti mai multe, singura problema va fi vestimentatia pentru toate.


Exista doua posibilitati de rochita pentru mica domnisoara. Sa aiba o rochita in tonul celor ale domnisoarelor de onoare sau o replica a rochiei de mireasa. Dar puteti alege orice rochita de printesa care sa fie pe tematica nuntii si sa ii faceti o coronita delicata din flori naturale, caci va aduce oricum un zambet pe buzele tuturor. Trebuie sa aveti girja insa sa nu fie prea lunga pentru ea, sa nu se impiedice si bineinteles sa agreati oarecum si cu ea tinuta caci copii pot face probleme in acest sens :)

De unde puteti cumpara: majoritatea caselor de moda ar trebui sa va poata ajuta in acest sens, dar am gasit mai multe modele dragute si acceptabile la pret pe magazinul online 014.ro 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu