luni, 9 mai 2011

Poze nunta, videoclip nunta, un DA categoric!

Amintirile sunt singurele care ne raman dupa toata forfota si agitatia dinaintea unei nunti. Inainte ne facem planuri, ne imaginam cum o sa fie, cum ne-am dori sa fie, ne certam ca la usa cortului pentru ca ne dorim ca ziua nuntii sa fie de neuitat. Dupa ce se termina nunta ramanem doar cu oboseala, banii (daca avem putin noroc), barfele si comentariile, bifam pe lista ce ne-a placut si ce nu ne-a iesit cum doream, dar speram sa recuperam la primul botez :) ...dupa cum ne-au spus si sutele de urari cu o seara inainte.

Dar cel mai important e ca dupa ani ne raman DOAR pozele de nunta respectiv filmarea nuntii. Mda o sa suspinam si o sa aratam cu drag albumul de poze de la nunta noastra, o sa radem si sa ne amuzam cu lacrimi in coltul ochiului la filmare sau la videoclipul de nunta.

Sfatul meu este ca oricat de multe cheltuieli ar fi la o nunta nu faceti rabat de la capitolul fotografie si film!! Trebuie sa fie ceva care sa va surprinda intr-un moment unic si va trebui sa iasa din prima, caci nu se vor mai intoarce lacrimile tatalui surprinse la biserica sau stangacia ta la prima semnatura ca "Doamna". Am gasit mai jos o idee excelenta a unui studio pentru a surprinde atmosfera unei nunti. Un videoclip montat foarte bine cu profesionalism si migala, dar si multe camere ... si mai ales camere HD ;). Cred ca il pot numi cel mai tare videoclip de nunta pe care l-am vazut pana acum.



joya and emre | wedding music video from David Robin on Vimeo.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu