miercuri, 25 mai 2011

Recomand evenimentul "De 1 iunie copilaresc"

Vineri, 27 mai, incepand cu ora 18.30 voi fi la Grand Cafe Van Gogh de pe Lipscani pentru evenimentul caritabil "De 1 iunie copilaresc" si va astept si pe voi!

Evenimentul “De 1 iunie copilaresc” va avea o taxă de intrare de 25 lei în schimbul căreia participanţii îşi vor putea alege un obiect handmade. Fondurile astfel adunate îi vor ajuta pe cei 50 de copii de la Centrul de Zi “Casa Florian” să meargă în această vară într-o excursie cu rol educativ.  

Casa Poporului poate părea pentru noi o altă clădire în peisajul aglomerat al Bucureştiului dar pentru aceşti copii va fi o excursie într-un palat încărcat de istorie! Muzeul Antipa admirat în copilărie cu uimire de mulţi dintre noi va fi un alt loc în care copiii vor avea posibilitatea să exploreze lumea animalelor. 

Ne vor încânta cu muzică live cei de la Cupt`or şi un magician va încerca să ne reamintească de zilele copilăriei. Obiectele handmade vor fi făcute de mânuţele copiilor, dar şi de oameni dragi ce ne stau alături: Mimostore cu bijuterii şi broşe,  Bubbles ne va picta tricouri adorabile, Zaza Boutique ne va aduce tricouri, bijuterii şi decoraţiuni formidabile, vei mai avea şi săpunuri naturale cu arome şi esenţe îmbietoare şi alte surprize. 

Insa cei care nu pot ajunge vineri seara pot ajuta Centrul de zi Casa Florian cumparand tricoul pus la vanzare in scopuri umanitare de catre Zaza Boutique


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu