vineri, 27 mai 2011

Tendinte in 2012 la capitolul rochii de mireasa

Luna trecuta a fost in New York un eveniment cu mare rezonanta printre creatorii de rochii de mireasa: "New York Bridal Week Spring 2012". Rochiile prezentate aici probabil ca multe sunt deja rezervate iar designerii mici incep sa le copieze cu spor. Mi-au placut multe modele si o sa fie sigur interesant sa vedem cum o sa se reflecte aceste tendinte in rochiile de mireasa de la anul. Trecand prin colectii as putea trasa ca tendinte pe care le vom vedea in 2012:

> Manecile! eleganta este cuvantul cheie as putea spune, de la umeri acoperiti ce se continua pe linia bratelor in creatiile Marchesa, la maneci intregi la rochiile Romona Keveza.
> Decolteul! am vazut multe noi taieturi in ceea ce piveste decolteul, imi plac mult taieturile in V
> Nunta regala! influente masive ce provin din rochia lui Cahterine Middleton, sau mai bine spus de ceea ce credeau designerii ca va purta. Dar manecile dantelate, tiara, voalul lung si broderiile delicate vor fi foarte des cerute la atelierele de creatie.
> Printuri subtile si broderii! se simte aerul primaverii cu mici de flori facute din material, sau rochii de bal cu mici imprimeuri florale.
> Roze pal! ar fi culoarea predomninta aleasa in favoarea albului iar Vera Wang a folosit acea tenta, caracteristica ei,  de carbune satinat care arata destul de bine

Pentru o scurta privire asupra a ceea ce s-a intamplat la New York puteti privi acest videoclip foarte bun, facut de cei de la Wedding Central, cu cateva mici directii date de designeri legate de rochiile de mireasa si preferintele mireselor in 2012.





Mai jos va las sa savurati rochiile mele de mireasa favorite, iar daca vreti sa vedeti mai multe va puteti uita pe Brides.

Romona Keveza, Vera Wang
Reem Acra, Reem Acra
Caroline Herrera, Oscar De La Remta
Oscar De La Renta, Vera Wang
Oscar De La Renta, Romona Keveza
 
Marchesa, Reem Acra
 
Oscar De La Renta, Vera Wang
Monique L’huillier, Oscar De La Renta
Simone Carvalli, Pronovias
Caroline Herrera, Oscar De La Renta

Christos, Ines De Santo
Romona Keveza, Vera Wang
Amsale, Carol Hannah
Caroline Herrera, Kenneth Pool
 
Romona Keveza, Vera Wang
Carol Hannah, Vera Wang
 
Ines De Santo, Monique L’huillier

Reem Acra, Romona Keveza
Amsale, Alfred Angelo

Un comentariu: