miercuri, 6 iulie 2011

Ce fel de mireasa esti?

Un prim pas in organizarea propriei nunti este sa te gandesti ce fel de persoana esti tu, care este stilul tau si in functie de asta va deriva firesc restul povestii. Nunta trebuie sa fie o continuare a personalitatii cuplului vostru, altfel riscati sa va simtiti invitati la propria nunta sau sa agasati lumea cu muzica R&B, mancare traditionala romaneasca si aranjamente de sala tip Hawai. Mai jos avem o selectie de articole excelenta pentru fiecare tip de mireasa din care va puteti inspira. Daca doriti sa le si cumparati atunci va trebui sa va indreptati catre magazinul online The Aisle New York.

Mireasa romatica
Te atrag targurile vintage, iubesti tinutele balurilor de alta data si tii la loc sfant acel colier purtat de mama ta de la nunta. Plina de eleganta ridici degetul mic de fiecare data cand iti bei cescuta de cafea zilnica? Atunci te incadrezi aici si iti poti alege o rochie de mireasa cu broderii fine si accentuata de perle sau mici cristale. Eu una m-as vedea cu siguranta in rochia asta dar fara manecile bufante care imi par prea teatrale.

Mireasa urbana
Te-ai debarasat de mica de stereotipul printesei care saruta broasca gasind printul si nici traditia de a alerga o gaina la nunta nu iti trece prin gand: esti o mireasa urbana foarte sic! Iti plac liniile drepte, chiar ti-ai ales mobilierul din casa intr-un stil modern, simplu si eficient. Bijuteriile insa sunt punctul tau slab si o sa fie vedetele tinutei tale de mireasa. Poti merge pe o rochie simpla, cu linii fluide, poate cu un pic de trena si sa o accesorizezi cu bijuterii sofisticate ce iti vor da eleganta cautata.


Mireasa "fashionista"
Mi-am permis sa folosesc un neologism de care iubitoarele de moda cu siguranta nu sunt straine si probabil nici tu, cea care te regasesti aici. Iubesti designerii, ai un stil non-conformist si intotdeauna in tendintele internationale. Ai o interpretare proprie a miresei printesa, pe care o adopti cu multa indemanare. Cu siguranta iti va fi mai greu cu bugetul dar o adevarata iubitoare de a modei nu se lasa batuta in fata acestor piedici :). Rochia o poti alege una simpla, realizata de un designer tanar, iar bijuteriile trebuie sa fie unicat, inspirationale, care sa poarte un mesaj sau "statement jewlery" (scuzati-mi scaparea din nou).


Voi mai posta in curand niste tinute complete pentru mirese se au nevoie de inspiratie, asa ca tineti aproape si abonati-va la postari ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu