joi, 28 iulie 2011

Ce rochie de mireasa mi se potriveste?

Printre primele intrebari pe care le avem sunt ce fel de rochie de mireasa vreau? ce tip de mireasa sunt? Iar aici fiecare raspunde mai devreme sau mai tarziu, din joaca cu papusile copilariei, la prima nunta a unei persoane apropiate sau, mai tarziu, chiar la propria nunta. Am mai scris un post pe tematica "Ce fel de mireasa esti?"  iar cel de fata isi are ilustratiile tot din aceiasi sursa, magazinul online "The Aisle New York". Cele 3 categorii propuse mi se par inspirate si practic ne arata cel mai des intalnite tipologii.

Mireasa clasica - Antique Chic
Este mireasa de origine nobila, alegand o rochie pe linia corpului cu umerii goi, iese ea in evidenta si nu rochia. Rochia doar ii potenteaza frumusetea fiind cu o broderie delicata, simpla, stil vintage. Bijuteriile insa sunt alese din categoria mari si scumpe. Cercei candelabru, ace de par cu pietre mari sau o tiara pretioasa. Iar poseta este una simpla, plic, eleganta. Acest tip de alegere se poate potrivi unei mirese la orice varsta.


Mireasa printesa
Indragostita, romantica si visatoare si-a gasit printul pe un cal alb si acum traieste numai pe norisorii pufosi ai iubirii. De mica si-a imaginat cum va arata aceasta zi in cele mai mici detalii, deci acum nu va fi prea greu sa isi aleaga rochia, ci doar sa gaseasca designerul perfect! Rochia este una ampla perfecta pentru o papusica, bijuterii delicate dar distinse, tiara nelipsita iar poseta este una mica eleganta cu pietre incrustate.  Acest tip de mireasa cu siguranta va fi gasita in magazinele marilor branduri si printul ei va scoate bani seriosi din buzunar...dar dragostea e nepretuita!



Mireasa idealista - on the flyCasatoria in sine este mult mai importanta pentru tine decat aceasta zi, asa ca nu intelegi de ce trebuie sa treci prin atata chin pentru doar o zi. Asa ca preferi totul sa fie simplu, natural si doar oamenii cei mai dragi sa iti stea aproape. Rochia este stil grecesc, pe langa corp si stransa sub sani, practica fiind alegi niste sandale cu talpa joasa, bijuteriile sunt pe stil contemporan, iar in loc de tiara cu diamante preferi un accesoriu de par deosebit, chiar unicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu