marți, 5 iulie 2011

O alta nunta regala: Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert

Lumea buna nu a avut un ragaz prea mare ca a si trebuit sa participe la cea de-a doua nunta regala a anului 2011. Un an bogat daca stam sa calculam costurile acestor doua nunti!! Dar sa nu devenim carcotasi si sa admiram o altfel de nunta regala, a singurului fiu al lui Grace de Monaco. O nunta mai formala decat cea anterioara si parca mai putin fastuoasa.

Armani a fost preferatul casei regale de Monaco pentru tinutele din ziua cununiei civile dar si religioase. Rochia de mireasa a Printesei Charlene de Monaco a fost de un alb stralucitor, din matase, cazuta pe umeri, cu o trena lunga de 5 metri.  O broderie superba a fost aplicata in cascada pe partea de jos a rochiei, accentuata de 40.000 de cristalele Swarovski si 20.000 de perle in forma de lacrima. Voalul a fost prins clasic sub un coc traditional, dar infrumusetat de un diamant magnific ce avea incrustat un design floral. Gurile rele spun ca mireasa a adoptat un look ce putea fi purtat cu succes si de o mireasa de 50 de ani :), nu de una de 33 de ani!

In ziua cununiei civile a purtat tinuta semnata de Karl Lagarfeld, o rochie bleu diafana, lunga, dar acoperita formal de un sacou, conform regulilor casei regale. Insa in prima ei seara ca Printesa de Monaco ne-a lasat sa admiram rochia in toata splendoarea ei, urcand pe scena fara sacou si cu un colier superb!

Pozele apartin: Reuters, Getty Images, MLtaylor. 






Tinute, tinute, vedete:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu