miercuri, 13 iulie 2011

Rochie de mireasa scurta sau lunga?

Dupa nunta regala a lui Kate si William 52% din mirese au solicitat o rochie de mireasa cu maneci din dantela si voal, conform revistei Brides. Si cel mai interesant mi s-a parut ca au crescut cu 200% cererile de inchiriere a unei trasuri cu cai! Mda...ati citit bine, trasura si cai! Clar modelul ei de rochie a placut majoritatii iar acum pericolul este daca iti doresti o rochie asemanatoare, sa nu cumva sa te intalnesti cu o alta mireasa la biserica in acelasi tip de rochie, caci te-ai simti complet dezamagita, nu?

Cele mai frumoase modele propuse in aceast vara sunt mai jos si fiecare in parte imi pare a avea un accent regal, asa ca nu e cazul sa copiem la indigo aceasta nunta, chiar frumoasa cum a fost.

Dar inca mai exista mireasa nonconformista, as putea spune, care isi doreste o rochie de mireasa scurta. Si cu siguranta o voi admira caci imi plac foarte mult! Iata cateva sugestii mai jos, caci din mai toate rubricile revistelor, aceasta categorie este dezavantajata.

O alta noua pasiune a mireselor dupa nuntile regale sunt voaleta, voalul scurt sau palariile. Unele mai simple, altele mai sofisticate. Pentru ceremonia religioasa poti sa iti faci aparitia cu acest tip de accesoriu nobiliar si vei iesi din anonimat. Numai ca nu uita ca nu este usor sa poti o palarie sau vreun accesoriu pe cap. Iti trebuie tinuta, eleganta, personalitate si evident sa se potriveasca cu tine, rochia si momentul ceremoniei. Altfel risti prea mult pentru ziua nuntii, caci poate iesi un fiasco foarte usor si nu se merita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu