marți, 2 august 2011

Sezonul nuntilor regale: Zara Phillips si Mike Tindall

Deja nici nu mai tin numaratoarea nuntilor regale din acest an, in fiecare weekend mai avem cate un nou print sau printesa in peisajul monden. Weekendul trecut in Edinburgh, Scoţia s-au casatorit Zara Phillips, verisoara printului William al Marii Britanii,  si Mike Tindall, jucator de rugby in echipa nationala a Marii Britanii.   

Fiind obisnuita cu spectacolul acestor nunti, de aceasta daca nu am mai fost impresionata prea mult. Rochia ei, caci aici m-au dus ochii prima data, este una destul de simpla, nu este semnata de nici un designer celebru, ci de croitorul casei regale, Stewart Parvin. O rochie clasica ce ii subliniaza talia foarte frumos, dar piesa care mi-a placut a fost tiara purtata de ea. Tiara este una in stil grecesc pe care a primit-o mama ei, la nunta din 1972, de la Regina, si mi se pare intr-adevar deosebita.

Va las sa va delectati cu pozele tinutelor catorva oaspeti mai de seama. (sursa: Getty Images & Reuters). O mica observatie este ca se pare ca a fost adoptat un nou dress code: pantofii crem (stil pumps). Parca am vazut mai multa culoare la alte nunti, aici totul a fost destul de cuminte.




Palariile insa nu au fost chiar de neobservat, la fel ca si pana acum te poti distra copios comentand palariile doamnelor. De la farfurii zburatoare, la aranjamente florale...








Un comentariu:

  1. Buna seara as dorii sa stiu daca sunteti de acord sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange.
    Daca sunteti de acord de acord va rog sa treceti website-ul http://www.online-anunturi.com cu numele Anunturi
    Astept raspunsul dumneavoastra la adresa de email office@online-anunturi.com .
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere