luni, 5 decembrie 2011

Tematica pentru o nunta iarna: romatic, intim

Ca tot intram in sezonul rece, majoritatea viitoarelor mirese fug de o nunta iarna, pentru ca trebuie sa iti pui imaginatia mult mai mult la treaba. Nu te mai ajuta natura atat de mult, vremea este mofturoasa si rece, iar florile disponibile devin foarte scumpe. Dar daca stai si iti pui imaginatia la treaba pot iesi niste nunti extrem de orginale si frumoase. Pentru ca toata lumea are nunta vara, dar putini iarna, asa ca va fi una pe care invitatii si-o vor aminti. Mai jos o idee pentru o nunta ce imi da o senzatie maxima de romatism si intimitate. Deja ma simt alaturi de familie si cei mai buni prieteni cand ma gandesc la un astfel de mediu.







2 comentarii:

  1. Va scriu in numele Revistei Ghidul Miresei.

    Am mai scris un comentariu la articolul cu GHIDUL MIRESEI - invitatii. Dar am observat apoi ca aveti 2 articole cu GHIDUL MIRESEI in titlu. O sa va rugam sa stergeti si de acolo marca noastra. Va multumim pentru intelegere.

    O sa va rugam frumos sa stergeti marca noastra "ghidul miresei" din titlul postului dvs. Este o marca ce ne apartine si conform legislatiei in vigoare nu puteti sa o folositi pe acelasi teritoriu pe care noi avem inregistrata marca. Va multumim, si in cazul in care doriti mai multe detalii sau copie dupa certificatul de la OSIM va rugam sa ne contactati. Detaliile de contact le gasiti pe http://www.ghidulmiresei.ro Cu stima, Ana Haralambie, Director Editorial Ghidul Miresei

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua, nu aveti nici un drept sa imi interziceti folosirea sau alaturarea unor anumite cuvinte. Daca doriti sa ma contactati va rog sa folositi adresa de email: alexa.cornea@gmail.com.

    Am folosit in titlul postarii alaturarea de cuvinte "ghidul miresei" fara nici o legatura cu revista dvs. Este o alaturare libera de cuvinte :).

    RăspundețiȘtergere