joi, 29 decembrie 2011

Top 10 cele mai frumoase nunti in 2011

La final de an e randul topurilor, asa ca am zis sa fac si eu unul al nuntilor faimoase din 2011, caci am avut cu siguranta cateva memorabile!



Kate Middleton si Printul William: What a day! Un adevarat maraton la televizor, eram pe toate canalele, a fost o zi grea! O rochie ce a dat nastere unui intreg trend la capitolul rochii de mireasa:  Alexander McQueen designed by Sarah Burton. Dantela superba, diadema, coafura simplista si mai ales home-made make-up.Vag imi amintesc de mire....imbracat in rosu. :). Detaliile nuntii regale 2011 le puteti gasi aici.



Kate Moss si Jamie Hince:
E greu sa depasesti nunta regala, dar Moss a reusit sa atinga aproape aceiasi faima, prin rochia semnata de Galliano si nunta sa ce s-a intins pe 3 zile. Mai multe poze de la nunta minunatei Kate Moss puteti gasi aici.



Kim Kardashian si Kris Humphries:
Mare valva, mare show televizat, o nunta ce spre deosebire de cea anterioara, a vrut cu tot pretul sa fie nunta regala a Americii. Dar ... si mai recentul divort spune tot. Tragand linie am admirat 3 rochii Vera Wang deosebite si am vazut in detaliu pe ce se pot cheltui 18 milioane $. Poze gasiti aici.



Sofia Coppola si Thomas Mars: Un look remarcabil al anului 2011 a fost cel al Sofiei Coppola, cu o rochie  Azzedine Alaïa. Si ea si Thomas au avut parul lasat oarecum neglijent, unii spun ca nu si-ar fi trecut pieptanul prin par :), dar par sincer fericiti si nu le pasa!



Michael Kors si Lance LePere: Anul 2011 a fost anul in care s-a legalizat in statul New York nunta intre persoanele de acelasi sex. Printre cei care s-a bucurat de aceasta veste a fost si Michael Kors, un designer minunat! Au avut o ceremonie privata asa ca nu avem poze de acolo, dar sunt sigura ca a fost o petrecere a vedetelor de prim rang.


Lauren Bush si David Lauren: Dupa multe glume si presupuneri asupra numelui ei dupa casatorie, daca o sa fie Lauren Lauren, pana la urma s-a decis pentru Lauren Bush Lauren. Cei doi s-au casatorit la ferma din Colorado Ralph Lauren, imbracati evident de Ralph Lauren. Poza ce apartine Vogue, are un aer vintage care m-a cucerit. Clasic si frumos.


Joanna Hillman si Aram Green: Johanna, senior market editor Harper Bazaar, a avut o rochie pretioasa, semnata Rochas. Pentru ca nu se putea ca la deschiderea pe care o are sa isi fi luat o rohie dintr-un oarecare raft :)... Evident ca nici eu nu as fi refuzat-o, daca aveam accesul ei in dulapul tuturor designerilor. Nunta a avut un aer modern tipic New Yorkez. 


Anja Rubik si Sasha Knezevic: Doar un model de talia ei ar fi putut purta cu atata succes o rochie de mireasa mini cu o trena ultra lunga. A purtat rochia semnata de Emilio Pucci spectaculos de bine. Trebuie sa recunoastem ca ajuta mult la "calitatea" pozelor sa fi top-model :).



Mark Ronson si Josephine de la Baume: Mark mi-a placut mult ca exemplu pentru costumul de ginere perfect. Roz-pal si alb plus o mireasa frantuzoaica imbracata de Zac Posen. Cautati poze mai multe de la nunta lor si o sa va placa!


Bella Swan si Edward Cullen: Nici nu se putea sa nu inchei cu o nunta extrem de faimoasa a anului 2011, chiar daca este una falsa, doar in fata aparatelor de filmat. Totusi hai sa recunoastem ca a atras aproape aceiasi atentie ca orice alta nunta de celebritati sau regalitati. Mireasa a purtat o rochie superba Carolina Herrara iar mirele...era foarte stralucior...mai ales cand l-au atins razele soarelui, hihi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu