vineri, 13 ianuarie 2012

Bridalissima - Noua colectie Rhea Costa

Imi plac foarte mult creatiile semnate Rhea Costa, din acest motiv m-am dus  miercuri seara la lansarea noii ei colectii Brisalissima. Lansarea a avut loc la Marriott si am fost placut impresionata de stilul cocktail cu care ne-a intampinat. Conceptul lansat prin colectia Bridalissima este al rochiei de mireasa eleganta, sofisticata, dar accesibila, moderna si mai ales versatila. Este rochia care poate fi purtata oricand dupa marele eveniment, accesorizata diferit, mixata cu alte piese din garderoba sau modificata in atelierul Rhea Costa.


Colectia nu este cea tipica de rochii de mireasa, ci merge mai mult pe linia romatica si sofisticata a unei mirese ce vrea sa isi puna in valoare atuurile naturale. Va las sa admirati rochiile, dar sincer vazandu-le in realitate, pozele primite nu le pun in valoare. Va sugerez sa mergeti la urmatoarele expozitii sa vedeti daca gasiti standul ei si sa vedeti rochiile.

Bridalissima pastreaza liniile elegante, sofisticate care au consacrat colectiile Rhea Costa si se remarca prin aceeasi versatilitate. Colectia este un mix de piese si accesorii speciale din care fiecare mireasa poate alege, pentru a crea o tinuta perfecta, unica, cu ajutorul stilistilor Rhea Costa.  Cele 27 de tinute ale colectiei sunt lucrate din materiale fine precum matasea crepe de chine, chiffon de matase, tulle, dantela si tafta, in tonuri de alb, ivoar, gri perlat. Creatiile, extrem de feminine, sunt innobilate cu broderii manuale si aplicatii de perle si cristale. Colectia cuprinde si trei tinute pentru domnisoare de onoare, editie  speciala “Flower girl” for Pink&Blue.


 









Colectia de rochii este asociata si cu una de bijuterii originale.










La eveniment au fost prezentate si niste propuneri de aranjamente de sala pentru ziua nuntii. Aranjamente foarte moderne si elegante.



Un comentariu: